LEE KUM KEE

Privacybeleidverklaring

Privacybeleidverklaring en verzameling van persoonlijke informatie

Algemeen

Dit privacybeleid is bedoeld om u informatie te geven over hoe de Lee Kum Kee (Europe) Ltd. (waarnaar in dit privacybeleid wordt verwezen als "wij", "ons" of "onze") uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt door uw gebruik van onze website. Dit privacybeleid wordt uitgegeven om onze activiteiten in de Europese Unie te dekken (inclusief waar we producten verkopen aan personen die zich in de EU bevinden).

Lee Kum Kee (Europe) Ltd. is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en is de verantwoordelijke voor deze website. Lee Kum Kee (Europe) Ltd. maakt deel uit van de Lee Kum Kee Group. Waar onze relatie met de Groep relevant is voor uw privacy, hebben wij hierover informatie verstrekt in de onderstaande secties (zie onder Uw persoonlijke gegevens vrijgeven en Uw informatie overdragen).

We respecteren uw privacy en streven ernaar uw persoonlijke gegevens te beschermen. Dit privacybeleid omschrijft hoe wij uw persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken en welke rechten u heeft met betrekking tot het gebruik van uw informatie.

Deze versie is voor het laatst bijgewerkt op 16 mei 2018 en historische versies kunnen worden verkregen door contact met ons op te nemen.

Doel van dit beleid

In overeenstemming met onze verplichtingen op grond van de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming, geeft dit privacybeleid aan hoe we uw persoonlijke informatie verzamelen, bewaren en gebruiken in gevallen waar wij de gegevensbeheerder zijn met betrekking tot uw persoonlijke informatie. In het bijzonder specificeert de tabel in de sectie "Hoe wij uw persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken" hieronder de doeleinden waarvoor wij uw persoonlijke informatie als gegevensbeheerder kunnen gebruiken. Waar we verwijzen naar "u" en "uw" in dit privacybeleid, hebben we het over de persoon wiens persoonlijke gegevens we gebruiken als gegevensbeheerder.

Typen verzamelde persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens, of persoonlijke informatie, betekent alle informatie over een persoon van waaruit die persoon kan worden geïdentificeerd. Het bevat geen gegevens waarvan de identiteit is verwijderd (anonieme gegevens).

Voor het uitoefenen van ons werk, inclusief registratie en beheer van onze website en gerelateerde producten en diensten (inclusief relevante online services), kunnen we verschillende soorten persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, opslaan en overdragen die we als volgt hebben gegroepeerd:

  • Identiteitsgegevens omvatten voornaam, achternaam, gebruikersnaam of vergelijkbare identificatie, burgerlijke staat, titel, geboortedatum en geslacht.

  • Contactgegevens omvatten factuuradres, afleveradres, e-mailadres en telefoonnummers.

  • inanciële gegevens omvatten bank- en betaalkaartgegevens.

  • Transactiegegevens bevatten details over betalingen van en naar u en andere details van producten en diensten die u bij ons hebt gekocht.

  • Technische gegevens omvatten internetprotocol (IP) adres, uw inloggegevens, browsertype en -versie, tijdzone-instelling en -locatie, browser plug-in types en versies, besturingssysteem en platform en andere technologie op de apparaten die u gebruikt om toegang te krijgen tot deze website.

  • Profielgegevens omvatten uw gebruikersnaam en wachtwoord, aankopen of bestellingen door u, uw interesses, voorkeuren, feedback en antwoorden op enquêtes], Onderwijs en beroep; Hobby's en recreatieve activiteiten; Andere gerelateerde producten en diensten waarop u bent geabonneerd; en gezins- en gezinsdemografie.

  • Gebruiksgegevens bevatten informatie over hoe u onze website, producten en services gebruikt.

  • Marketing- en communicatiegegevens omvatten uw voorkeuren bij het ontvangen van marketing van ons en onze externe partijen en uw communicatievoorkeuren.

Wanneer we volgens de wet persoonsgegevens moeten verzamelen, of op basis van een contract dat we met u hebben en u die gegevens niet verstrekt wanneer daarom wordt gevraagd, zijn we mogelijk niet in staat het contract dat we hebben of proberen met u aan te gaan, uit te voeren (bijvoorbeeld om u goederen of diensten te leveren). In dit geval moeten we mogelijk een product of service annuleren die u bij ons heeft, maar we zullen u op de hoogte stellen als dit op dat moment het geval is.

Hoe worden uw persoonlijke gegevens verzameld?

We gebruiken verschillende methoden om gegevens van en over u te verzamelen, waaronder:

  • Directe interacties. U kunt ons uw identiteits-, contactgegevens- en financiële gegevens verstrekken door formulieren in te vullen of per post, telefoon, e-mail of anderszins met ons te corresponderen. Dit omvat persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u:

    • onze producten of diensten aanvraagt;

    • zich abonneert op onze diensten of publicaties;

    • ons verzoekt om marketing materiaal te ontvangen;

    • deelneemt aan een wedstrijd, promotie of enquête; of

    • ons wat feedback geeft

  • Geautomatiseerde technologieën of interacties. Tijdens uw interactie met onze website verzamelen we mogelijk automatisch technische gegevens over uw apparatuur, browse-activiteiten en patronen. Wij verzamelen deze persoonlijke gegevens door cookies, serverlogs en andere vergelijkbare technologieën te gebruiken. We kunnen ook technische gegevens over u ontvangen als u andere websites bezoekt die onze cookies gebruiken.

  • Derden of publiek beschikbare bronnen. Wij kunnen persoonlijke gegevens over u ontvangen van verschillende externe partijen, zoals hieronder uiteengezet:

    • Technische gegevens van de volgende partijen:

      • analyseproviders zoals Google Analytics die buiten de EU zijn gevestigd;

      • advertentienetwerken zoals Google AdWords die buiten de EU zijn gevestigd; en

      • zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, gevestigd buiten de EU.

    • Contact-, financiële en transactiegegevens van aanbieders van technische, betalings- en bezorgingsdiensten.

    • Identiteits- en contactgegevens van datamakelaars of aggregators.

    • Identiteits- en contactgegevens van openbaar beschikbare bronnen [zoals het Kamer van Koophandel en het kiesregister binnen de EU].

Waar wij een gegevensbeheerder zijn met betrekking tot uw persoonlijke informatie, zijn wij op grond van de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming verplicht duidelijk te zijn over de doeleinden waarvoor wij die persoonlijke informatie verwerken en onze wettelijke basis om dit te doen.

Waarom wij uw gegevens gebruiken

We hebben hieronder, in een tabel, een beschrijving gegeven van alle manieren waarop we van plan zijn om uw persoonlijke gegevens te gebruiken en van welke rechtsgrondslagen we afhankelijk zijn om dit te doen. We hebben ook vastgesteld waar onze legitieme belangen liggen.

Houd er rekening mee dat we uw persoonlijke gegevens voor meer dan één wettige grond kunnen verwerken, afhankelijk van het specifieke doel waarvoor wij uw gegevens gebruiken. Neem contact met ons op als u meer informatie nodig hebt over de specifieke rechtsgrond waarop we vertrouwen om uw persoonlijke gegevens te verwerken wanneer meer dan één reden is beschreven in de onderstaande tabel.

Marketing door ons en derden

We willen u keuzes bieden met betrekking tot het gebruik van bepaalde vormen van persoonlijke informatie, met name rond marketing en reclame.

We kunnen uw Identiteits-, Contact-, Technische-, Gebruiks- en Profielgegevens gebruiken om een beeld te vormen van wat wij denken dat u wilt of nodig heeft, of wat u mogelijk van belang zou kunnen zijn. Op deze manier bepalen we welke producten, diensten en aanbiedingen voor u relevant kunnen zijn.

U ontvangt marketingcommunicatie van ons wanneer u producten of diensten van ons als individuele klant hebt gekocht of als u bij ons informatie hebt aangevraagd en, in beide gevallen, u zich niet hebt afgemeld om die marketing communicatie te ontvangen.

U kunt ons op elk moment vragen om te stoppen met het verzenden van marketingberichten door u af te melden voor elke e-mail die aan u is verzonden als onderdeel van een campagne en door in te loggen bij de website en relevante vakjes in of uit te schakelen om uw marketingvoorkeuren aan te passen.

Bewaring van persoonlijke gegevens

We bewaren uw persoonlijke gegevens alleen zolang als dit nodig is om de doelen te bereiken waarvoor we deze hebben verzameld, inclusief het voldoen aan wettelijke, boekhoudkundige of rapportagevereisten.

Om de juiste bewaarperiode voor persoonlijke gegevens te bepalen, houden wij rekening met de hoeveelheid, aard en gevoeligheid van de persoonsgegevens, het potentiële risico van schade door ongeoorloofd gebruik of openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, de doeleinden waarvoor wij uw persoonlijke gegevens verwerken en of we die doelen kunnen bereiken door middel van andere middelen en de toepasselijke wettelijke vereisten.

Volgens de wet moeten we basisinformatie over onze klanten (inclusief contactgegevens, identiteit, financiële gegevens en transactiegegevens) bewaren gedurende zes jaar nadat ze niet langer klanten zijn; voor fiscale en wettelijke doeleinden.

In sommige omstandigheden kunt u ons vragen om uw gegevens te verwijderen: zie onder Uw rechten op gegevensbescherming voor meer informatie.

In sommige omstandigheden kunnen we uw persoonlijke gegevens anoniem maken (zodat deze niet meer aan u kunnen worden gekoppeld) voor onderzoeks- of statistische doeleinden, in welk geval wij deze informatie onbeperkt kunnen gebruiken zonder voorafgaande kennisgeving aan u.

Openbaarmaking van persoonlijke gegevens

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met de onderstaande partijen om ons in staat te stellen de activiteiten uit te voeren die in de bovenstaande tabel zijn gespecificeerd:

  • Alle dochterondernemingen, holding maatschappijen, verbonden ondernemingen of gelieerde ondernemingen van, of bedrijven onder gezamenlijke zeggenschap binnen de Lee Kum Kee Group;

  • Elke persoon of bedrijf die handelt voor of namens het bedrijf, of samen met het bedrijf, zoals onze serviceproviders, inclusief hostingproviders, advertentie- en e-mailserviceproviders;

  • Elke partij zoals bevolen door een rechtbank of bevoegde autoriteit. Als we bijvoorbeeld een rechterlijk bevel zouden ontvangen waarin bepaalde klantinformatie werd gevraagd, dan zouden we de informatie moeten verstrekken aan de aangewezen functionaris van de rechtbank of aan andere personen volgens rechterlijke bevelen.

Als we er daarnaast voor kiezen om delen van ons bedrijf of onze activa te verkopen, over te dragen of samen te voegen of als we andere bedrijven willen verwerven of met hen willen fuseren, moeten we mogelijk uw persoonlijke gegevens met die andere bedrijven delen. Als ons bedrijf iets verandert, kunnen de nieuwe eigenaren uw persoonlijke gegevens op dezelfde manier gebruiken als uiteengezet in dit privacybeleid.

We eisen van alle externe partijen dat ze de veiligheid van uw persoonlijke gegevens respecteren en deze in overeenstemming met de wet behandelen. We staan niet toe dat onze externe serviceproviders uw persoonlijke gegevens gebruiken voor hun eigen doeleinden en staan hen alleen toe uw persoonlijke gegevens te verwerken voor specifieke doeleinden en in overeenstemming met onze instructies.

Uw informatie overdragen

De Lee Kum Kee Group is een wereldwijde organisatie. Persoonlijke informatie wordt opgeslagen op servers in verschillende internationale jurisdicties en persoonlijke informatie kan buiten de Europese Economische Ruimte (EER) worden verwerkt.

Wanneer we uw persoonlijke gegevens uit de EER overdragen, zorgen wij ervoor dat deze een vergelijkbare mate van bescherming genieten door ervoor te zorgen dat ten minste een van de volgende voorzorgsmaatregelen wordt geïmplementeerd:

  • We zullen uw persoonlijke gegevens alleen doorgeven aan landen die door de Europese Commissie geacht worden een passend beschermingsniveau voor persoonsgegevens te bieden. Zie voor meer informatie European Commission: Adequacy of the protection of personal data in non-EU countries.

  • Wanneer we bepaalde serviceproviders gebruiken, kunnen we specifieke contracten gebruiken die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie en die persoonsgegevens dezelfde bescherming bieden als in Europa. Zie voor meer informatie European Commission: Model contracts for the transfer of personal data to third countries. 

  • Wanneer we in de VS gevestigde providers gebruiken, kunnen we gegevens aan hen overdragen als ze deel uitmaken van het Privacy Shield, wat vereist dat zij vergelijkbare bescherming bieden voor persoonsgegevens die worden gedeeld tussen Europa en de VS. Zie voor meer informatie European Commission: EU-US Privacy Shield.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over het specifieke mechanisme dat wij gebruiken bij het overdragen van uw persoonlijke gegevens uit de EER.

Beveiliging van persoonlijke gegevens

We hebben passende veiligheidsmaatregelen genomen om te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens per ongeluk verloren gaan, gebruikt of geopend worden op een ongeoorloofde manier, gewijzigd of openbaar gemaakt worden. Bovendien beperken we de toegang tot uw persoonlijke gegevens tot die werknemers, agenten, contractanten en andere derde partijen die hier een zakelijke behoefte aan hebben. Zij zullen uw persoonlijke gegevens alleen volgens onze instructies verwerken en zijn onderworpen aan een geheimhoudingsplicht.

We hebben procedures ingesteld voor het omgaan met vermoede inbreuken op persoonlijke gegevens en stellen u en elke toepasselijke regelgevende instantie op de hoogte van een schending als dit wettelijk verplicht is.

Uw gegevensbeschermingsrechten

Onder bepaalde omstandigheden hebt u rechten op gegevensbeschermingswetgeving met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. Dit kan de volgende rechten omvatten:​

  • Verzoek om toegang tot uw persoonlijke informatie (algemeen bekend als een "Betrokkene verzoek om toegang"). Hiermee kunt u een kopie ontvangen van de persoonlijke gegevens die we over u bewaren en controleren of we deze op rechtmatige wijze verwerken.

  • Verzoek om correctie van de persoonlijke informatie die we over u bewaren. Hierdoor kunt u eventuele onvolledige of onjuiste informatie die we over u hebben, corrigeren.

  • Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens. Dit stelt u in staat om ons te vragen om persoonlijke informatie te verwijderen als er geen goede reden is om deze verder te verwerken. U hebt ook het recht om ons te vragen uw persoonlijke informatie te verwijderen wanneer u uw recht op bezwaar tegen verwerking hebt uitgeoefend (zie hieronder).

  • Bezwaar tegen verwerking van uw persoonlijke gegevens. Dit recht is van toepassing wanneer we vertrouwen op onze legitieme belangen (of die van een derde partij) en er is iets aan uw specifieke situatie waardoor u bezwaar wilt maken tegen verwerking op deze grond. U hebt ook het recht om bezwaar aan te tekenen als wij uw persoonlijke gegevens verwerken voor directmarketingdoeleinden.

  • Verzoek om de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken. Op deze manier kunt u ons vragen om de verwerking van persoonlijke informatie over u op te schorten, bijvoorbeeld als u wilt dat wij de juistheid of de reden voor de verwerking ervan vaststellen.

  • Verzoek om de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan een andere partij (bekend als het "recht op gegevensportabiliteit").

  • Toestemming intrekken. Dit recht is alleen van toepassing als we vertrouwen op uw toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken. Dit heeft geen invloed op de rechtmatigheid van verwerkingen die zijn uitgevoerd voordat u uw toestemming intrekt.

Als u een van de bovenstaande rechten wilt uitoefenen, neemt u contact op met europe.enquiry@LKK.com.

U hoeft geen vergoeding te betalen voor toegang tot uw persoonlijke gegevens (of om andere rechten uit te oefenen). We kunnen echter een redelijke vergoeding in rekening brengen als uw verzoek duidelijk ongegrond, repetitief of overdreven is. Als alternatief kunnen we onder deze omstandigheden weigeren om aan uw verzoek te voldoen.

Mogelijk moeten we specifieke informatie van u vragen om ons te helpen uw identiteit te bevestigen en uw recht op toegang tot uw persoonlijke gegevens te waarborgen (of om uw andere rechten uit te oefenen). Dit is een beveiligingsmaatregel om ervoor te zorgen dat persoonlijke informatie niet wordt bekendgemaakt aan personen die geen recht hebben om het te ontvangen. We kunnen ook contact met u opnemen om u om verdere informatie te vragen met betrekking tot uw verzoek om onze reactie te versnellen.

We proberen binnen een maand op alle legitieme verzoeken te reageren. Af en toe kan het langer duren dan een maand als uw verzoek bijzonder complex is of als u een aantal verzoeken hebt gedaan. In dit geval zullen we u op de hoogte houden.

Wijzigingen in het privacybeleid

We behouden ons het recht voor om dit beleid op elk moment te wijzigen. Als we dit Privacybeleid wijzigen, zal het bijgewerkte Privacybeleid tijdig op onze webpagina worden geplaatst en, als we belangrijke wijzigingen aanbrengen, zullen we een duidelijke kennisgeving doen.

Dit beleid is in het Engels geschreven. Voor zover een vertaalde versie in strijd is met dit beleid, heeft de Engelse versie voorrang.

Contact opnemen

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, inclusief eventuele verzoeken tot het uitoefenen van uw wettelijke rechten, neem dan contact op met ons privacy team met behulp van de hieronder vermelde gegevens.

Contact gegevens

Volledige naam van de juridische entiteit: Lee Kum Kee (Europe) Ltd.

E-mailadres: europe.enquiry@LKK.com

postadres: 3 Harbour Exchange Square, London, UK. E14 9GE

Telefoon nummer: +44 (0) 2070687888

Verdere richtlijnen over uw rechten zijn verkrijgbaar bij het Information Commissioner's Office (https: //.ico.org.uk/). U hebt het recht om een klacht in te dienen bij het toezichtsbureau van het VK voor gegevensbescherming, het Information Commissioner's Office op https://ico.org.uk/concerns/ als u van mening bent dat uw gegevens onrechtmatig zijn verwerkt. We zouden echter de kans om uw bedenkingen te behandelen waarderen voordat u de ICO benadert, dus neem in eerste instantie contact met ons op.

Als u zich niet in het VK bevindt, kunt u ook contact opnemen met de ICO of de toezichthoudende autoriteit voor gegevensbeschermingskwesties in het land waar u woont, waarvan u details kunt verkrijgen op de hierboven vermelde contactgegevens.

We gebruiken cookies om het verkeer op de website te volgen en om de prestaties van de website te meten. Door verder gebruik te maken van onze website staat u het gebruik van cookies toe. Klik deze link om te zie hoe u cookies uitschakelt op uw browser. Bekijk ons Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden.